Hvornår modtager jeg min ordrebekræftelse?

Ændret den Fri, 18 Nov 2022 kl. 10:25 AM

En ordrebekræftelse sendes automatisk, direkte efter at din bestilling er registreret.

Den sendes til den email adresse som du angav ved registreringen.

Har du ikke modtaget din ordrebekræftelse efter 2 timer, anbefaler vi at du først kigger i din spam mail. Kan du stadig ikke finde din ordrebekræftelse, kontakt da vores kundeservice og angiv navn og telefonnummer ordren er bestilt i, for at vi hurtigt kan finde din ordre.