Hvilke betalingsmuligheder tilbyder i?

Ændret den Thu, 09 Feb 2023 kl. 02:35 PM

Betaling med kort

Du kan betale for dine varer med VISA eller MasterCard. Der er ingen gebyr for kortbetalinger.

Klarna

Med Klarna kan du betale for dine produkter efter at have modtaget din ordre. Den perfekte service, der giver dig mulighed for at tjekke dine produkter, før du betaler for dem. Fakturaen sendes til din valgte e-mailadresse, så snart forsendelsen har forladt vores lager. Betalingstiden er 14 dage.

Direkte debitering

Betaling via direkte debitering er både enkelt og sikkert. Du bliver omdirigeret til din banks hjemmeside for at foretage købet. Du betaler med andre ord på samme måde, som du betaler dine regninger.