Er min ordre blevet håndteret?

Ændret den Wed, 14 Dec 2022 kl. 03:08 PM

En ordrebekræftelse sendes automatisk straks efter at din ordre er blevet registreret.

Den vil blive sent til den email adresse du angav ved bestilling.

Har du ikke modtaget din ordrebekræftelse indenfor 2 timer, anbefaler vi at du først kigger i uønsket post. Finder du ikke din ordrebekræftelse der, beder vi dig om at kontakte os. Venligst sikre dig at din email adresse og telefonnummer er skrevet korrekt, så vi nemt kan finde dig i vores system.