Kan jeg bestille til en anden person og sende en gave?

Ændret den Thu, 16 Feb 2023 kl. 01:05 PM

Der er tidspunkter, hvor du vil bestille til en anden - til fødselsdage, bryllupper eller andre højtider. Gennem vores kasse kan du tjekke ud og lade en anden få varerne direkte hjem til sig.

Sådan gør du:

- Tilføj de varer, du vil sende som gave, til indkøbskurven.

- Ved kassen udfylder du først dine egne oplysninger under "Dine detaljer"

- Så vælg leveringsmetode

- Tryk på knappen "Samme adresse som ovenover" og udfyld modtagerens oplysninger.

- Vælg derefter betalingsmetode.

- Gennemfør købet.

- Kvitteringen sendes herefter til din mailadresse, så modtageren ikke kan se prisen på varerne. Modtager vil herefter modtage information om leveringen, når fragtselskabet har modtaget pakken fra vores lager.

Tjek venligst oplysningerne en ekstra gang, før du gennemfører ordren, så autofyld-funktionen ikke har indtastet dine oplysninger.