Kontakt vores kundeservice

Ændret den Fri, 18 Nov 2022 kl. 10:21 AM

I er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice for personlig service!

Registrer en ny retur, klage, transportskade eller forkert levering?
Hvis du vil registrere en ny sag, skal du gøre det via vores formular ----> "Retur & Reklamation"
Der angiver du ordrenummeret du modtog i ordrebekræftelsen fra os, syv cifre langt, samt den e-mail-adresse, du anvendte til bestilling.
Følg derefter instruktionerne for at gennemføre registreringen.

Andre forhold:
Ved andre sager eller igangværende klager er det fint at bruge funktionen "Ny supportsag" øverst til højre:

For at vi kan hjælpe dig videre med din sag, beder vi dig om at udfylde så mange oplysninger
som muligt.