Hvordan registrerer jeg en reklamation?

Ændret den Fri, 24 Mar 2023 kl. 11:43 AM

* Fabrikationsfejl henviser til fejl, der er opstået i produktionen, hvilket kan betyde fejl i funktion eller udseende, såsom materialefejl eller ujævnheder *

Hvis du ønsker at klage, kan du registrere din anmodning via vores reklamationsformular.

Ved registrering skal du indtaste det ordrenummer, du har modtaget på ordrebekræftelsen fra os, syv cifre og den e-mailadresse, du indtastede ved bestilling, og derefter følge instruktionerne for at gennemføre registreringen.

Hvis du har været så uheldig at modtage en vare med en fabrikationsfejl eller transportskade, hjælper vi dig naturligvis så godt vi kan med at rette op på det. Proceduren vil være forskellig for hvert enkelt tilfælde. Det er derfor vigtigt, at du altid kontakter os. For at vi kan behandle din reklamation problemfrit, har vi brug for en så detaljeret beskrivelse som muligt samt billeder/film, der tydeligt viser produktets defekt/fejl.

I nogle tilfælde skal vi have varerne tilbage, så vi kan undersøge dem på stedet, mens du i andre tilfælde kan bevise fejlen ved hjælp af f.eks. et billede af produktet, der tydeligt viser fejlen. Skal vi have varen retur, er vi naturligvis ansvarlige for fragtomkostningerne, forudsat at din reklamationsanmodning godkendes.

OBS! Tænk på altid at gemme emballagen din vare kom i, til du har kontrolleret at din vare er i forventelig tilstand. Det sker at varer skal returneres og denne emballage er da beregnet til dette. Samtidig er det vigtigt at original emballagen gemmes. Findes dette ikke ved returnering anses dette som værdiforringelse. Dette bedømmes af KitchenTime.

Vi forbeholder os retten til, at behandlingen af en klage kan tage op til 20 arbejdsdage.

Det er vigtigt, at du som kunde altid registrerer din klage hos os, inden du sender varerne retur.

Vi vil informere dig, hvis vi behøver at få varen retur for at behandle din klage.