Har ni produkten i lager?

Ändrad den Mon, 04 Jul 2022 vid 10:55 AM

Vi med ett flertal olika lager, därför anges inte om vi har den på centrallager, utan i stället en beräknad leveranstid för varje enskild produkt. En vara som finns på centrallagret har normalt 1-2 arbetsdagars leveranstid, och produkter som finns på externlager kan ha allt från 2-5 arbetsdagar eller upp till 3-4 veckor leveranstid.


Den längre leveranstiden beror på att varor skickas fram och tillbaka mellan de olika lagerna och att vi har fasta leveransdagar varje vecka då varorna skickas. Möjligheten att påverka de längre leveranstiderna är ofta väldigt begränsad, men kontakta kundtjänst om du har en fråga angående leveranstiderna så hjälper vi dig!


På grund av att våra olika partnerlager använder sig av olika system kan det ibland hända att produkter ligger ute till försäljning på hemsidan trots att de hunnit bli restnoterade och inväntar leverans från producenten. Vi jobbar dock ständigt med att hela tiden uppdatera produktkatalogen och hålla informationen på hemsidan så aktuell som möjligt. 

Var artikeln till hjälp?

Toppen!

Tack för din feedback

Vi beklagar att det inte var till hjälp

Tack för din feedback

Berätta för oss hur vi kan förbättra den här artikeln!

Välj minst en av orsakerna

Feddback skickat

Vi uppskattar din feedback och uppdaterar artikeln vid behov