Hur gör jag en retur?

Ändrad den Wed, 24 Jan 2024 vid 11:24 AM

Vår ambition är att du som kund ska vara nöjd med din vara  och du har alltid rätt att försiktigt undersöka varan. Om varan inte är enligt din förväntan har du ångerrätt och rätt till öppet köp i 14 dagar.

För att göra en retur skickar du in vårt returformulär som du hittar på den här länken. Du anger där ditt ordernummer samt den mailadress som användes vid beställningen för att komma vidare i hanteringen.

En digital fraktsedel skapas som du skriver ut och lämnar enkelt in hos ditt närmaste PostNord-ombud.

Kom ihåg att ha ditt ordernummer och den mailadress du angav på beställning nära till hands då detta är obligatorisk information som behövs för att kunna registrera din retur.

Notera att returkostnaden för ombudspaket är 69kr och 149kr för hemleverans.

Mer information om returer hittar du på hemsidan under avsnittet Kundservice - "Retur & Ångerrätt".