Kontakta vår kundservice

Ändrad den Tue, 26 Mar 2024 vid 10:19 AM

Kontakta vår kundservice

Just nu har vi högt tryck och något längre leveranstider

För att kontakta vår kundservice ska du skicka in ett ärende via länken nedanför. Alternativt skicka in ett mail till vår kundservice. Just nu har vi långa hanteringstider. Vänligen skicka inte in flera meddelanden om samma ärende. Vi arbetar intensivt för att hantera alla ärenden så snabbt som möjligt och i turordning.

-->> skicka in ett ärende till vår kundservice  <<--

För att vi ska kunna hjälpa dig vidare med ditt ärende ber vi dig fylla i så mycket information
som möjligt. Gäller ditt ärende en beställning du gjort hos oss så fyll alltid i ditt ordernummer.

Just nu får vi in många ärenden vilket tyvärr gör att vi har längre svarstider än vanligt.

OBS ärenden gällande returer, reklamationer och transportskador samt felleverans registreras via nedan formulär

-->> registrera en retur eller reklamation <<--

Mailadress:
kundservice@bergendahlhome.com

Ansvarig:
Cassandra Wik Mannerheim
Kundservicechef